Qui som
 

  
Taller Mecànic X. Rexach, S.L
Carrer Rosselló, 6 (Polígon Industrial Casa Nova) 
17181 Aiguaviva - Girona

Telèfon: 972 394 364
Fax: 972 394 365
email: rexach1@terra.es
 


  Què fem

Carretilles elevadores

Formació de conducció de carretilles elevadores

Formación de conducción de carretillas elevadorasCATALÀ

La nostra empresa es dedica a la venda nova i d´ocasió, lloguer a curt i llarg termini, manteniment i reparació de carretilles elevadores.

Servei multimarca de: Nissan, Armanni, Hu-lift, Yale, Hytsu, Agria, Tecnocar, Mic, Toyota, TCM i dDIECI.

Formació de conducció de carretilles elevadores.

Empresa de serveis formada fa 19 anys, tenint una àmplia experiència en el sector del moviment de càrregues i logística. Empresa en constant expanssió:

-El Departament comercial ofereix al client un assessorament per les seves necessitats de treball, oferint al client una àmplia gamma de productes i marques en transpalet manual, apiladors, carretilles elevadores diesel, elèctriques i maquinària per tot terreny.

-El Departament tècnic està format amb persones qualificades per poder reparar i restaurar totes les marques que es troben en el mercat.

-Oferim lloguer de maquinària a curt i llarg termini amb una flota de maquinària de diferents característiques.CASTELLANO

Nuestra empresa se dedica a la venta nueva y de ocasión, alquiler a corto y largo plazo, mantenimiento y reparación de carretillas elevadoras.

Servicio multimarca de: Nissan, Armanni, Hu-lift, Yale, Hytsu, Agria, Tecnocar, Mic, Toyota, TCM i dDIECI.

Formación de conducción de carretillas elevadoras.

Empresa de servicios constituida hace 19 años, teniendo una amplia experiéncia en el sector del movimiento de cargas y logística. Empresa en constante expansión:

-El Departamento comercial ofrece al cliente un asesoramiento para sus necesidades de trabajo, ofreciendo al cliente una amplia gama de productos y marcas en transpaleta manual, apiladores, carretillas elevadoras diesel, eléctricas y maquinaria para todo terreno.

-El Departamento técnico esta formado con personas cualificadas para poder reparar y restaurar todas las marcas que se encuentran en el mercado.

-Ofrecemos alquiler de maquinaria a corto y largo plazo con una flota de maquinaria de diferentes características.
  Horari

Treballem de 09 a 13 hores i de 15 a 19 hores. Tanquem els Dissabtes i Diumenges.

Trabajamos de 09 a 13 horas y de 15 a 19 horas. Cerramos los Sábados y Domingos.